ДГ №42 Чайка

Събития


ПРЕДСТОЯЩИ: 

АРХИВ:

12.12.2018  от 16,30 часа - "Под игото" -  в изпълнение на децата от 2-б група

18.12.2018 от 16,30 - Традициите на Коледа представени от  4-а група

20.12.2018 - Посрещане на Дядо Коледа в ДГ 42"Чайка"

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ - "ЗА УСМИВКАТА НА ИВО"

НА 30.05.2018 В ДВОРА НА ДГ 42 СЕ ПРОВЕДЕ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ "ЗАЕДНО ЗА УСМИВКАТА НА ИВО". ДИРЕКТОРКАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА Г-ЖА ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА ОТКРИ СЪБИТИЕТО ЗАЕДНО С Г-ЖА РОСИЦА РИСТЕСКА -ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОС КЪМ ДГ 42. КАТО ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ИЗНЕСОХА ДВУЧАСОВА ПРОГРАМА ПРЕД РОДИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ . В КОНЦЕРТА ВЗЕХА УЧАСТИЕ ПЕВИЦАТА ПЛАМЕНА ПЕТРОВА, БИВШИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА ДГ 42 НЕЛИ БЛАГОЕВА И ДЕЛЯН ВИДИНСКИ, ТАНЦОВИЯТ СЪСТАВ НА ДЕЦАТА ОТ ДГ 42 ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА РОСЕН КОВАЧЕВ И ПОЛИНА АТАНАСОВА И ТС "ШОПСКА МАГИЯ" КЪМ ДГ 42, КОЙТО Е СЪСТВЕН САМО ОТ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА. 
ГОСТИТЕ СЕ НАСЛАДИХА НЕ САМО НА ЧУДЕСНАТА ПРОГРАМА, НО И НА МНОГО ЛАКОМСТВА, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАХА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ПОДГОТВЕН ОТ РОДИТЕЛИТЕ. НА БАЗАРА МОЖЕХА ДА СЕ ЗАКУПЯТ КАРТИЧКИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ ДЕЦАТА И БИЖУТА ИЗРАБОТЕНИ И ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ.ЕДНО ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ БЕШЕ ИКОНА НА СВ.МИНА РЪЧНА ИЗРАБОТКА НА Г-ЖА ЦАНОВА,СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ДГ 42 . ИКОНАТА НАМЕРИ СВОЕТО МЯСТО НА БАЗАРА И СЛЕД КРАТКО НАДДАВАНЕ БЕ ПРОДАДЕНА В КРАЯ НА КОНЦЕРТА. ГОСПОДИНА ЗАКУПИЛ ПРЕКРАСНОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ, ОСВЕН ЧЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА КАУЗАТА СЪС СУМАТА ОТ 500 ЛЕВА, ПОДАРИ ИКОНАТА НА МАЙКАТА НА ИВАЙЛО.СЪБИТИЕТО БЕ УВАЖЕНО И ОТ КМЕТА НА Р-Н ВРЪБНИЦА Г-Н МЛАДЕН МЛАДЕНОВ.

В КРАЯ НА КОНЦЕРТА ВСИЧКИ СЪБРАНИ СРЕДСТВА  ( 5370 ЛЕВА) БЯХА ПРЕДАДЕНИ НА МАЙКАТА НА ИВАЙЛО СПАСОВ ОТ РЪКОВОДСТВОТО И ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ НА ДГ 42.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИНИЦИАТИВА! ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ НА ИВАЙЛО! 

снимки от концерта:

1 /  / 3 / / /

Участие на децата и учителите от ДГ 42 във фолклорен фестивал "Минало и съвремие", организиран от р-н "Връбница".

ПГ"Шарено петле" - Пролетна фолклорна магия